Marketing kroz Web dizajn

Web dizajn je danas potreba svake firme i podrazumjeva Vaš marketing na internetu 24 sata dnevno.Pristup velikog broja ljudi interneta ostvaruje vec prvi cilj marketinga a to je dljelovanje na sto vise potencijalnih klijenata.Reklamirati firmu na internetu znaci biti u toku sa svjetskim trendovima i prezentirat globalno najširem krugu potencijalnih klijenata svoju ponudu.Sarajevo-info.com nudi izradu web stranica po povoljnim cijenama koje ce Vam omogućiti kvalitetnu komunikaciju sa vašim klijentima.Na najbolji i najjeftiniji način prezentirajte svoju ponudu,upoznajte svijet sa poslovanjem Vaše firme i predstavite evenualnim kupcima svoju ponudu.

Vaša web stranica je vaš prozor u svijet a mi cemo Vam ga otvorit na najbolji mogući način.

slide-web-dizajn-beograd

Web dizajnweb-dizajn

Web dizajn je vrsta dizajna u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu koja između ostalog kombinira tipografiju,ilustraciju,fotografiju,multimediju pa je kao i u grafičkom dizajnu poruku potrebo oblikovat tak da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici.Web dizajn je danas postao osnova za reklamnu prezentaciju u svakom segmentu društva.

Logo dizajnlogoi1

Logotip ondnosno skraćeno Logo je grafički znak,simbol ili ikona koja označuje proizvod ili poduzeće.Logo se može sastojat od slova,grafike i drugih kombinacija grafičkog dizajna.Uloga logo-a je trenutno prepoznavanje proizvoda. Potpuni logo sastoji se od logotipa,ikone i slogana.

Vizit kartevizitkarte

Kao identitet svake poslovne osobe vizit karta u svijetu marketinga,postala je nezamjenjivo reklamno sredstvo u svrhu diretknog pristupa određenoj osobi.Upotreba grafičkog dizajna znatno je doprinijela kvalitetnoj ali dosta kompleksnoj izradi vizit karti kojima upravo grafički dizajn daje danas poseban pečat.

Cjenovnicicjenovnici

Cjenovnik se svrstava na prvo mjesto u svakoj vrsti prodajnog centra od njegovog dizajna često ovisi odluka kupovine proizvoda ili usluge.Kreativan i maštovit dizajniran cjenovnik kvalitetno predstavlja ponudu i potiče na kupovinu.Nudimo izradu grafičkog dizajna cjenovnika unikatne vrijednosti i neponovljivih karakteristika.

CD/DVD omotačimno2g

Pakovanje ne čini proizvod ali ga znatno uljepsava i doprinosi njegovoj prodaji.Vodeć se ovom devizom nudimo i izradu kreativnih maštovitih CD/DVD omotača.

Plakati ili posteri

Plakat ili poster najlakše možemo definirati kao tiskani promo plakati2materijal. Upotreba plakata česta je u promociji proizvoda i usluga (npr. rock koncerta, izložbi, događaja, akcijskih popusta…). Dizajn u osnovnim veličinama B1, B2, A3. Dimenzije B1 plakata su 98 X 68 cm (rezni), B2 plakat je duplo manji od B1 i njegove dimenzije su 68 X 48 cm (rezni), dok su dimenzije A3 plakata 32 X 44 cm (rezni). U mogućnosti smo dizajnirat plakate i na drugim vrstama papira kao i u drugim dimenzijama ovisno o Vašim potrebama.

Flajeri 35910_4866200933995_1209348352_n

Flajeri predstavljaju jedan od čestih načina reklamiranja i informisanja klijenata kod nas.Sarajevo-info.com radi sve vrste flajera po veoma prihvatljivim cijenama. Pri dizajnu flajera, vodimo računa da ne navodimo samo taksativno proizvode ili usluge koje Vi nudite, već da to prezentiramo tako da bude atraktivno za krajnjeg kupca. Ističemo prednosti kupovine vaših proizvoda i/ili usluga, a prekrijemo, koliko je to moguće.

 

E – mail : alla_505@hotmail.com

Tu smo radi vas !!!