Pomozi virtualnoj Bosni i Hercegovini

erepublik

U ovome članku ćemo vam prestaviti jednu virtualnu igru, igru u kojoj se možete udaljiti od stvarnog svijeta i postati vojnik, političar pa čak i novinar sve zavisi kakav dio vas zanima. Možete se pridružiti velikoj svjetskoj a maloj eBiH zajednici.

Djelimično kao i u svijetu, snaga jedne države ogleda se u broju građana koji je naseljavaju, radnika koji rade u njoj i vojnika koji je brane. Upravo zbog toga, kako bi uspjeli održati virtualnu BiH potrebno je da se što više Bosanaca i Hercegovaca prijavi u igru.

eRepublik je u osnovi ekonomsko-socijalna strategija u kojoj igrači rade, surađuju i komuniciraju u okviru “Novog svijeta”. Trenutno je u igri prijavljeno više od 55 000 aktivnih igrača u preko 50 virtualnih država. Sama igra je nezahtjevna, da bi uspješno igrali eRepublik potrebno je samo 15 minuta dnevno i pristup na internet. Međutim stvarna snaga eRepublika leži u mogućnostima koje pruža – ostvarivanje zajednica sa drugim igračima, zajedničke države, firme, političke stranke, vojne jedinice su samo neki od načina na koje možete sarađivati sa drugim igračima u eRepubliku.

Da ne bih bilo previse price najbolje je da se registrirate i sami vidite sve o igri.

Link na igru:

eRepublik