MMC Print Studio – Digitalna štampa, brandiranje

mmc print studio

MMC-STUDIO je osnovan 2008. god. u Sarajevu. Osnovne djelatnosti su priprema za štampu, dizajn, digitalna i štampa velkih formata, Vizuelne komunikacije, te dorada štampanog materijala.

2

MMC-STUDIO je specijalizovana štamparija koja je opremljena modernim digitalnim mašinama tipa SEIKO, MUTOH, SUMA, SISER, XEROX, CANON. Ovakva oprema omogućava da se velikom brzinom, vrlo kvalitetno i povoljno mogu štampati razni grafički proizvodi u malim i srednjim tiražima na svim vrstama medija od papira preko više vrsta vinila, cerada te raznih vrsta plastika i materijala za namjensku upotrebu.

3

Osnovna prednost naše štamparije nad konkurencijom je brzina i kvalitet u svim procesima štampe, od idejnog rješenja, probnog uzorka, realizacije štampe i dorade do montaže i servisa na područuju cjele Bosne i Hercegovine.

1

* 2010 godine se javila potreba za otvaranjem druge poslovne jedinice PRINT SHOP MMC koja se nalazi u BBI centru. PRINT SHOP je orijentisan prema fizičkim licima te malim i srednjim preduzećima i kao takav opremljen je modernom tehnikom i mašinama za brzu reprodukciju grafički materijala.

4

Kontakt :

Tel: +387 33 207 496
E-mail: info@mmc-studio.com

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Subota 09 – 22h

Nedjelja 12 – 20h

Web stranica
MMC Print Studio

Facebook :
MMC Print Studio

Adresa :

TRG DJECE SARAJEVA 1, BBI CENTAR

 

MMC Print Studio fotografije: